Palvelut

Plastep on useiden suomalaisten huippuyritysten luottokumppani. Vastaamme muoviosien koko tuotantoprosessista, suunnittelusta aina toimitukseen asti, mikä vähentää välikäsiä ja nopeuttaa prosessia. Tekemisen meininkiä, kokonaisvaltaisesti ja joustavasti!

Plast-Eezy-palvelumallimme mullistaa muovituotannon, sillä se yhdistää suunnittelun, muotinvalmistuksen ja ruiskupuristuksen. Tämä 3-in-1-toimintatapa tekee muovituotannon ostamisesta helppoa ja läpinäkyvää, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kannalta oleellisiin asioihin. Koska vastaamme muovituotannon kaikista vaiheista, voit olla varma, että saat juuri oikeanlaisen lopputuotteen.

Olitpa missä tuotekehityksen vaiheessa tahansa, pyydä meiltä tarjous!

 

Suunnittelu

Meiltä saat muovituotannon suunnittelun ja konsultaation. Onko sinulla olemassa konkreettinen, viimeistelty suunnitelma vai vasta idea tai luonnos? Hyödynnä asiantuntijoitamme suunnittelussa! He osaavat suunnitella tuotteet ruiskuvalutuotannon huomioiden. Annamme myös tarvittaessa lisätietoa muun muassa materiaaleista ja valmistuskustannuksista.

 

Valmistus

Me suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat muotit, jotka sopivat juuri sinun tarpeeseesi. Ruiskuvalussa käytämme tällä hetkellä kestomuoveja ja elastomeereja. Konekantamme on 600 tonnia ja uusimme sitä jatkuvasti. Konekantamme mahdollistaa laajasti erikokoisten ja -mallisten tuotteiden ruiskuvalutuotannon. Vastaamme myös muovituotteiden jälkikäsittelystä. Meiltä saat esimerkiksi UÄ-hitsauksen, silikonoinnin ja kokoonpanon. Kysy myös muita mahdollisuuksia!

 

Toimitus

Luonnollisesti toimitamme valmiit tuotteet haluamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana.

Kumppaninamme teidän ei tarvitse hallita isoa joukkoa alihankkijoita, sillä meiltä saat kaiken liittyen ruiskuvalutuotteiden valmistukseen. Pyydä tarjous ja haasta meidät!